Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Jo a kdyby nečekaně stoupla voda víc než se očekávalo a zaplavila nějakou školu, byly by zase blogy o nezodpovědných politicích, kteří nemají patrně děti a nepřemýšlí. Myslím, že situace byla taková, že to zaměstnavatelé pochopili.

1 2
možnosti
PC

Podle všech zpráv, voda nečekaně stoupla a proto magistrát pozdě stavěl zábrany. V ohrožených oblastech je uzavření škol samozřejmostí, ale proč nebylo ohlášeno dříve a proč plošně.

0 1
možnosti
JS

To je vidět, že hanák z Olomoca se těžko vyzná v Praze, natož, aby ji rozuměl.;-D

1 0
možnosti
Foto

To bylo skutečně praštěné rozhodnutí. Asi jsou zastupitelé bezdětní, nebo mají manželku doma. A nebo chůvu. Kdo ví, každého současného i bývalého rodiče tennhle problém musel napadnout hned při vyhlášení

4 0
možnosti
JT

Na mensi deti si muzete vzit OCR, vetsi to zvladnou doma samy.

1 0
možnosti
Foto

Tady je vidět, že státní služby asi nebudou to k čemu bychom se měli upínat do budoucna.   Zdroj lidského štěstí a bohatství neleží ve státním násilí, ale ve svobodných a dobrovolných vazbách mezi lidmi, ve svobodné výrobě a produkci služeb a v přísném uplatnění přirozených lidských právech ve všech oblastech života.   Tedy ne stát, ale společnost práva by měl být náš cíl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 756x
Matka a partnerka, která se snaží vměstnat péči o dvě děti, zaměstnání, dům a zahradu do jednoho dne.... ale takových je nás víc.

A ono to někdy i jde :)